Domowe wędzenie żywności wyd. 2021

20.80

Opis

Oto niezwykły wyczerpujący poradnik, z którego dowiesz się wszystkiego o wędzeniu żywności w warunkach domowych. Poznasz sekrety przygotowywania boczku, szynki, wieprzowiny, pastrami, kiełbas, drobiu, dziczyzny, wędzonych serów, orzechów, krewetek i wielu innych pyszności. Wszystkie da się uwędzić w domu dzięki prostemu wyposażeniu, które można kupić lub zbudować samodzielnie.Z książki dowiesz się, jak budować przydomową wędzarnię. Poznasz tajniki wędzenia na zimno i gorąco. Autor poradnika doradza, jak przygotowywać marynaty i peklować. Dzięki szczegółowym instrukcjom zawartym w książce możesz przygotowywać wspaniałe przysmaki, za każdym razem osiągając wyśmienite rezultaty kulinarne. AUTOR WARREN R. ANDERSON TYTUŁ DOMOWE WĘDZENIE ŻYWNOŚCI W.6 WYDAWCA RM ROK WYDANIA 2021 OPRAWA OPRAWA BROSZUROWA ILOŚĆ STRON 256 EAN 9788381515061 Znajdź podobne według klucza: WARREN_R._ANDERSON RM DOMOWE (442298)

Kulinaria

jak zalozyc revoluta, jongmen feat wsrh wybuchowy mix, czy urlop wypoczynkowy jest płatny, winieta niemcy 2021, domy norweskie ceny, zakaz przemieszczania, dentysta gorzow, cadbury wrocław, tarcza 7.0 zwolnienie z zus, montazownica wywazarka, ceny piwa w chorwacji, flaga grecja, raporty oddziaływania na środowisko, prąd oceaniczny, wewnątrzwspólnotowe nabycie, rachunek przepływów pieniężnych metoda pośrednia przykład liczbowy

yyyyy